Inschrijfformulier

Inschrijven voor het cursusseizoen 2018-2019 kan het makkelijkst via het inschrijfformulier op deze website.
Vul per deelnemer voor elke cursus apart het inschrijfformulier in.

Het is ook mogelijk om bij het kantoor van Muziekhuis Oudewater een papieren inschrijfformulier op te vragen.

>> Inschrijfformulier cursussen of lessen <<

>>Inschrijfformulier proefles instrument of zang <<

Proefles
Voor de instrumentale- en zanglessen is het mogelijk om een proefles te volgen. Je kunt dit aangeven via het inschrijfformulier door te kiezen voor ‘proefles zang’ of ‘proefles instrumentaal’ met daarbij de keuze voor het instrument. Na ontvangst van de aanvraag neemt de docent van het betreffende instrument zo snel mogelijk contact op met de deelnemer.

Bekijk de pagina ‘Inschrijvingsvoorwaarden’ voor meer informatie over

  • inschrijven
  • tussentijdse inschrijving
  • annulering en uitschrijving
  • betaalwijze
  • bijdrage in cursusgeld via declaratieregeling gemeente Oudewater
  • ziekte of afwezigheid van docent en leerling
  • etc.

Jeugdcultuurfonds
Het jeugdcultuurfonds wil dat ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is lessen op kunst en cultuurgebied kunnen volgen. De stichting maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen mee doen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage waarbij de richtlijn €450,- per kind, per cursusjaar is. Ook de cursussen en lessen van Muziekhuis Oudewater kunnen gefinancierd worden door een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds.
Saskia Wulterkens van Cultuurhuis Oudewater is intermediair voor het jeugdcultuurfonds. Dus ben of ken jij iemand die een beroep zou willen doen op een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds, neem dan contact op met Saskia via cultuurhuis@oudewater.nl of kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl