Bewegen & muziek voor peuters 2-4 jaar

In verband met andere opdrachten van de docent, is het niet mogelijk de cursus in het voorjaar van 2019 te starten. Voor het nieuwe seizoen zal de cursus opnieuw overwogen en wellicht opnieuw ingepland worden. Toch een leuke muzikale cursus volgen met je peuter? Wij verwijzen je graag door naar de cursus ‘Peuter muziek 2-4 jaar‘. 

Muziek maken en bewegen op muziek wordt in deze korte cursus gecombineerd. Aan de hand van verhalen en thema’s gaan ouder en peuter samen op avontuur. We ontdekken bijvoorbeeld hoe een olifant klinkt, en kijken of wij dit geluid ook kunnen maken? Hoe beweegt een olifant en kunnen wij dit nadoen? Kunnen we fluiten als een vogel? Hoog en laag vliegen als een vlinder?

In deze speelse cursus ontwikkelen de peuters hun fantasie, motoriek, muzikaliteit en maken ze vriendjes en vriendinnetjes. Kortom een leerzame cursus om samen met je peuter aan deel te nemen.

Docente Kirsten werkt in deze cursus iedere les aan de hand van een thema dat op dat moment actueel is, denk hierbij aan thema’s als feestdagen of jaargetijden. Dit zorgt ervoor dat iedere les uniek is en je dus ook meerdere cursusblokken in een jaar kunt volgen.


Leeftijd:

2-4 jaar

Duur:

5 lessen

Dag en tijd:

Woensdag 11.00-11.45 uur

Data:

CURSUS 1: 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november
CURSUS 2: Geannuleerd
CURSUS 3: Geannuleerd

Prijs:

€50,00

Docent:

Kirsten Vermeij

1 juni 2018