DJ les vanaf 9 jaar

Ook dit seizoen geven DJ Theis’n (Thijs Harreveld) en DJ Tjoeri (Joeri Rietveld) weer DJ lessen voor alle toekomstige DJ’s vanaf 9 jaar.
Ben jij benieuwd hoe een echte DJ set werkt en lijkt het je gaaf om een eigen mixtape op te nemen? Dan zijn de DJ lessen zeker iets voor jou!

Je leert alle ins en outs over elektronische muziek maken, je leert hoe een draaitafel werkt, je leert mixen en leert hoe je een goeie set maakt om te draaien voor een publiek. We sluiten iedere DJ cursus af met een DJ Night, waarbij alle kinderen tussen de 9 – 14 jaar welkom zijn om te feesten met jou als DJ.

DJ Night:

Deze laatste cursus van het jaar sluiten we af met twee spetterende optredens. De eerste vindt plaats tijdens de verenigingenmarkt op het Jong Talentenpodium. Het tweede en laatste optreden vindt plaats tijdens ons eigen Pleinfestijn hier op het Muziekhuis!

De leerlingen uit de DJ cursus brengen beide dagen de sfeer er helemaal goed in deze evenementen! De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer met de heerlijke beats die zij uit de speakers weten te krijgen, dus kom gezellig dansen!

Datum: Zaterdag 29 juni
Locatie: Kapellestraat
Tijd: n.t.b.
Toegang: gratis

Datum: Zaterdag 6 juli
Locatie: Plein, Muziekhuis Oudewater
Tijd: n.t.b.
Toegang: gratis

 


Leeftijd:

vanaf 9 jaar

Duur:

5 lessen

Dag en tijd:

Vrijdag 19.15-20.30 uur

Data:

CURSUS 1: 9, 16, 23, 30 november, 7, 14 december
CURSUS 2: GEANNULEERD
CURSUS 3: 7, 14, 21, 28 juni, 5 juli

Uitvoeringen:
Zaterdag 29 juni tijdens de Verenigingenmarkt
Zaterdag 6 juli tijdens het Pleinfestijn bij het Muziekhuis


Prijs:

€110,00

Docenten:

Thijs Harreveld
Joeri Rietveld

19 mei 2016