Marlou Koevoets

Over Marlou:

Marlou is frontzangeres van coverband De Koffers, zingt in het akoestisch kwartet Underkoffer en in Jazz-Lounge band First Floor. In 2012 maakte en speelde Marlou samen met Celine Weerst de voorstelling Je bent niet alleen en voor haar afstuderen maakte zij de theatervoorstelling Coulda Woulda Shoulda. Deze heeft zij opgevoerd in meerdere theaters.

Opleiding:

Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) richting Vocal Performer

Top drie tofste ervaringen in muzikale carrière:
  1. Het maken van de voorstelling Tune !n. Ik heb voor deze voorstelling 75 arrangementen geschreven van nummers uit de 80’s. Deze heb ik met een toffe band ingestudeerd en zelf meegespeeld in de voorstelling. We hebben 5 voorstellingen door het land gespeeld, dit was heel erg leuk!
  2. Ik heb met mijn coverband De Koffers op meerdere festivals mogen zingen, waaronder Solar Weekend, de Foute Cross en Hilversum Alive. Het is altijd leuk om weer een feestje te bouwen!
  3. In 2013 was ik vocal coach bij de familievoorstelling RATTI van Boink Theaterproducties. Het was leuk om met een groep enthousiaste kinderen en volwassenen naar een voorstelling toe te werken.
Websites:

www.marloukoevoets.nl
www.clearnotes.nl
www.dekoffers.nl

18 mei 2016