Familievoorstelling ‘Muk’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familievoorstelling ‘Muk’

15 mei | 14:00 - 14:35

Dichtbij huis samen met je kinderen naar een leuke familievoorstelling? Het Muziekhuis programmeert ook dit seizoen weer een aantal bijzondere gezelschappen. Het zijn korte voorstellingen van ongeveer 35-45 minuten voor het hele gezin.

 

 Muzikale familievoorstelling ‘MUK’ 

Door: De Grote Haay
Kinderen (2 jaar en ouder) €5,00

Volwassenen €7,50
Kinderen onder 2 jaar gratis.
Kaartverkoop online en aan de deur.
Zaal open: 13.30 uur
Mocht je vanuit vorig seizoen nog tickets hebben van een door corona geannuleerde voorstelling, stuur ons dan even een mailtje.
Kaartverkoop

Over de voorstelling

Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muks grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!

Muk komt naar het theater! MUK is een beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de droldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Muk kan nog al onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

Spel: Dennis de Groot en Anniek Stokkers
Regie: Mark Haayema
Muziek: Jan Groenteman
Decor: Jan van Gelder
Poppen: Cynthia Borst

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef onder andere Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamshow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

 

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
14:00 - 14:35