Familievoorstelling ‘Olifantje in het bos’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familievoorstelling ‘Olifantje in het bos’

3 oktober | 14:00 - 15:00

Dichtbij huis samen met je kinderen naar een leuke familievoorstelling? Het Muziekhuis programmeert ook dit seizoen weer een aantal bijzondere gezelschappen. Het zijn korte voorstellingen van ongeveer 45 minuten voor het hele gezin. Houd de agenda in de gaten voor extra voorstellingen.

 

 Muzikale familievoorstelling ‘Olifantje in het bos’ 

Door: Epos Ensemble
Kinderen (3 jaar en ouder) €5,00

Volwassenen €7,50
Kinderen onder 3 jaar gratis.
Zaal open: 13.30 uur

Bij binnenkomst in het Muziekhuis scannen wij je ‘coronatoegangsbewijs’. Via de CoronaCheck app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.

Mocht je vanuit vorig seizoen nog tickets hebben van een door corona geannuleerde voorstelling, stuur ons dan even een mailtje.
Kaartverkoop

Over de voorstelling:

Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling! Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op!

De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen?

 

Bekijk een filmpje over de voorstelling:

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
14:00 - 15:00
Evenement Categorie: