Muziekhuis LIVE Festival

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis LIVE Festival

28 mei | 17:00 - 29 mei | 01:00

Een GRATIS festival voor muziekliefhebbend Oudewater en omstreken. Op het programma staan maar liefst vijf bands uit de regio! Zij  spelen diverse stijlen zoals: Rock, Pop, Soul, Punk en Blues. Bekijk de speeltijden en hun bio’s hieronder. 

Laat je niet alleen muzikaal maar ook culinair verrassen met een heerlijke BBQ verzorgd door Paul Ramaekers (B.B.Q Quality). Wij kijken er ontzettend  naar uit iedereen weer te mogen ontvangen in het Muziekhuis! Tot ziens op 28 mei!

Toegang: GRATIS

PROGRAMMA

Tijd        Band
17:00   Zaal open
17:30 – 18:40   Bluesmission (Blues)
19:00 – 19:45   De Flamingo’s (Pop/Alternative)
20:00 – 21:00   Voltage Avenue (Rock/Punk)
21:30 – 22:45   Funk This! (Pop/Soul/Funk)
23:15 – 00:30   Rock Division (Rock/Pop)
01:00   Einde

OVER DE BANDS

Blues Mission (Blues)

Blues Mission is in 2017 ontstaan als ‘side band’ uit St. Louis Slim. De zanger/bluesharpist Michel de Kok en drummer Peter Kok speelden al jaren in die band, maar wilden ook een ‘eigen’ band hebben. Na wat wisselingen is de bezetting nu: Rocky Soekatma (zang), Jozef Wilmot (drums), Ron Sommeling (bas), Hans Andriessen (gitaar) en Dick Möhlman (gitaar). Het repertoire bestaat voornamelijk uit authentieke blues nummers, denk aan BB King, Eric Clapton en Albert Collins. Maar naast covers speelt de band ook eigen nummers.


De Flamingo’s (Pop/Alternative)

In 2020 zouden Joost Middelman (bas/zang) en Leire Middelman(gitaar/ zang) voor familie een paar nummer nummers spelen op een feestje. Dit feestje ging helaas niet door, maar ze wilden wel met elkaar verder spelen. Toen werden Willem Stalvord (gitaar) en Frank Goedjaar (drums) erbij gehaald. In 2021 traden ze voor het eerst samen op en dat smaakte naar meer! Ze besloten om samen door te gaan als De Flamingo’s! Ze spelen spelen o.a. Bloodhound gang, Fountains DC en Coldplay.


Voltage Avenue (Rock/Punk)

Voltage Avenue is een moderne pop / punk band uit Rotterdam met een combinatie van de pakkende sound van bands als Simple Plan / All Time Low, het moderne geluid van artiesten zoals Machine Gun Kelly / Yungblud en de intensiteit die doet denken aan de bands State Champs en Anti-Flag. Bekijk een live optreden op Youtube.

Eind 2019 kwamen Freddy (zanger/slaggitarist), Josh (sologitarist) en Jeff (drummer) voor het eerst bij elkaar. In 2021 werden zij versterkt door Ray-Ray (bassist). In juni 2021 namen zij hun eerste drie singles op. 

Website Voltage Avenue


Funk This! (Pop/Soul/Funk)

Funk This is een 6-koppige band bestaande uit 4 ervaren muzikanten en 2 vrouwelijke zangeressen die graag het publiek willen vermaken met dansbare covers met een Funky bite. Jong of oud, uitbundig of ingetogen, met een uitgebreid repertoire zit er voor iedereen wel iets bij!

Website Funk This!


Rock Division (Rock/Pop)

Rock Division is opgericht in 2010 en afkomstig uit Utrecht en omstreken. Deze gedreven rockband bestaat uit 6 bandleden en speelt moderne en classic rock- en grungesongs (uitsluitend Engelstalig) met een eigen draai maar trouw aan de sfeer van de originele song. Rock Division zorgt voor een spetterende rockavond! Bekijk Rock Division op YouTube.

Marjolein Stegeman (zang), Martijn Stekelenburg (zang), Paul Sangers (gitaar & zang), Olaf de Wit (gitaar), Wim Klever (bas & zang), Leo Spanenburg (drums).

Website Rock Division


 

Gegevens

Begin:
28 mei | 17:00
Einde:
29 mei | 01:00
Evenement Categorie: