Drukbezochte Young Talentmiddag

Bekijk het videoverslag van de Young Talent middag 27-3-22

Gisterenmiddag (zondag 27 maart 2022) was het een gezellige drukte in het Muziekhuis tijdens de Young Talent middag voor kinderen van 8-12 jaar. Maar liefst rond de 50 kinderen deden mee met een workshop dans (door Maxime van Studio Max Dance), acteren (door Dennis van Mirakel Musicaltheater) of DJ (door DJ Theis’n)

Na een gezamenlijke opening gingen de docenten en kinderen vol enthousiasme aan de slag met de workshops. Bij Maxime leerden de dansers een paar nieuwe moderne dans moves en maakten zij een eigen choreografie. Buiten op het zonnige terras van het Muziekhuis kreeg Dennis in de workshop Acteren de kinderen via een paar improvisatie spelletjes helemaal in de stemming om aan de slag te gaan met een aantal scenes van de musical ‘Grease’. De DJ’s in de dop kregen van DJ Theis’n een korte stoomcursus mixen op een dj set en konden daarna los met mixen en experimenteren om een eigen beat te maken.

Wat een enthousiaste gezichten en wat een talentjes! Aan het einde van de middag tijdens de gezamenlijke afsluiting presenteerden de kinderen eerst aan elkaar en toen nog een kort moment aan de ouders het resultaat van de workshops. Vol nieuwe ervaringen en hopelijk vol met nieuwe inspiratie gingen de kinderen weer huiswaarts. Bekijk hieronder een korte impressie van de middag.

De Young Talent middag was een samenwerking van: Cultuurcoach Oudewater, Mirakel Musicaltheater, Studio Max Dance en Muziekhuis Oudewater.

27 maart 2022