Feestelijke afsluiting seizoen tijdens Zomerpresentaties 3 juli

Zomerpresentaties Muziekavontuur leerlingen

Op zaterdag 3 juli was het aan het einde van dit bewogen seizoen toch nog even groot feest op het binnenplein van het Muziekhuis. In twee rondes lieten leerlingen (klein én groot) van zich horen. En wat hebben we genoten! Zóóó trots op alle leerlingen en docenten!

De dag begon met een zomerse les ter afsluiting van de Ouder & Peuter muzieklessen. Het was een muzikaal waterfestijn met het kleine zwembadje van juffrouw Caroline erbij. In de ochtend waren de leerlingen van de Musical Class ook in rep en roer om de laatste puntjes op de i te zetten van hun zelfgemaakte voorstelling ‘Live in 1-2-3’. Deze is op za 10 juli gefilmd en uitgezonden (terugkijken kan hier).

Na de lunch stroomde het plein vol ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. Het was heerlijk weer en de verwachte regenspetters bleven gelukkig de hele middag uit!

Het publiek werd getrakteerd op een zeer gevarieerd programma van muziek, zang, dans én theater! Afwisselend beklommen wel 60 leerlingen het podium! Van een muzikale les over fruit door de jongste leerlingen van het Muziekavontuur tot een kleurig percussieconcert van de leerlingen van het Muziekfeest en een heus Snaren & Gitarenconcert, tot zelf gecomponeerde muziekstukken op piano en dwarsfluit en zelfs een stoere combinatie van drum en rap. Janet van Diest had zelfs haar band Seyl en Treyl meegenomen om haar te ‘begeleiden’ en de Muziekhuis docenten speelden ook af en toe mee als pop-up band!

Het was volop genieten en fijn dat we na dit jaar waarin we elkaar ook veel online hebben gezien toch even zo met elkaar hebben kunnen afsluiten, in levende lijve!

Aan het eind van de middag verzamelden de kinderen van de Musical Kids voor de première van hun eigen musicalfilm ‘Boekenwurm’. Met z’n allen hebben we de grote zaal omgetoverd tot bioscoop en vanaf 18.30 ontvingen we alle ouders/verzorgers om samen de livestream te bekijken. Het was een hele gezellige avond, mét popcorn erbij. Complimenten voor de kinderen en docenten voor deze super creatieve eindafsluiting. Ben je ook benieuwd? Deze musicalfilm is zeker het terugkijken waard, dus klik hier voor de link.

We hebben zin in het volgende seizoen en zijn er helemaal klaar voor! Nu eerst even vakantie vieren allemaal. En dan hopelijk weer tot ziens in het Muziekhuis na de zomer. Te beginnen met onze Open dag op zaterdag 4 september! Kom gezellig even langs! In september vieren we ook ons 5-jarig bestaan! Meer informatie over deze feestelijkheden volgt nog! Verder hopen we natuurlijk naast de cursussen en lessen nog een aantal familievoorstellingen en Muziekhuis LIVE avonden te kunnen organiseren, al zijn we daarbij gebonden aan de actuele situatie m.b.t. corona. Houdt onze site in de gaten voor actuele informatie.

Fijne vakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen!

Bekijk de foto’s voor een impressie van deze fantastische dag!

 

26 juli 2021