Aftermovie Urban Music & Dance middag 29 nov

Met 29 hele blije gezichtjes, kunnen we wel stellen dat de ‘Urban Music & Dance’ middag meer dan geslaagd is! Deze samenwerking tussen Het Muziekhuis en Studio Max Dance vond afgelopen zondag plaats in het Muziekhuis en vraagt om een vervolg.

De kids konden kiezen uit 4 verschillende workshops; Hiphop, Breakdance, DJ of Music producer en deze werden allemaal verzorgd door docenten uit het vak. Zoals de Oudewaterse DJ’s Theis’n en Tjoeri en de basgitaar- en music producer docent van het Muziekhuis Maarten Bakker en uit Rotterdam Noor Snaterse voor de hiphop workshop en Jaime Whitter voor de breakdance workshop.

Waar de sfeer in het begin nog een beetje gespannen was, verdween dit als sneeuw voor de zon toen alle workshops van start gingen. De kinderen waren onwijs enthousiast en werkten toe naar een echte performance aan het einde van de middag. Uiteindelijk kwamen alle disciplines samen in één grote dance battle waarbij de dansers hun toffe dansmoves konden laten zien en de dj’s en music producers de muziek verzorgden. Hoe gaaf is dat?!

De middag werd afgesloten met een kleine disco en ook Maxime dook nog even zelf achter de DJ tafel. Na ruim 2,5 uur vermaak ging iedereen met een grote glimlach naar huis. Ondanks de gekke tijden waarin we leven blijkt maar weer dat dans en muziek zorgt voor ontspanning en dat is oooh zo belangrijk!

BEKIJK DE AFTERMOVIE VAN DEZE MIDDAG

30 november 2020