Kick-off Kunstbende

Mis het niet! Zondag 10 oktober Kunstbende Kick-off in het Muziekhuis

Met gratis workshops van @juvat, @timesch en @barrybeijer. Kom jij dansen met Juvat, leer een liedje schrijven of volg een mini musical snelcursus! Trap samen met Kunstbende, Studio Max Dance, Mirakel Musicaltheater en Muziekhuis Oudewater het nieuwe seizoen af tijdens de kick-off. Gratis aanmelden via onderstaande link. Letsgoooo!

#kunstbende #kunstbendeutrecht #kickoff #workshop #dans #musical #songwriting #vloggen

 

  • Dans – door Juvat Westendorp
  • GEANNULEERD Vloggen – door Rens Polman
  • Musical – door Barry Beijer
  • Songwriting – door Tim van Esch

 

Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur
Leeftijd: 13 – 18 jaar
Deelname: Gratis

 

 

Over de workshops

 

Workshop dans (door Juvat Westendorp)

Tijdens de workshop dans ga je aan de slag met danser en choreograaf Juvat Westendorp. Beginnend of al een ervaren danser? Meld je aan, doe inspiratie op en verbeter jouw dans skills! Juvat is als acteur vooral bekend uit de soapseries Malaika met de rol van Bas Schippers en Goede tijden, slechte tijden als Ardil Baydar. Bekijk zijn Youtube kanaal of bekijk Juvat op instagram.

Workshop Vloggen (door Rens Polman)

Tijdens de workshop leer je alle ins- en outs over vloggen door niemand minder dan Rens Polman. Lijkt het jou leuk om hier meer over te leren? Meld je aan! Rens maakt video’s met het muzikale duo Lieve Bertha en is presentator van Keuringsdienst van Waarde (KRO-NCRV). Ook is hij bekend als presentator van Drugslab en Spuiten en Slikken (BNNVARA). Bekijk zijn Youtubekanaal of bekijk Rens op instagram.

Workshop Musical (door Barry Beijer)

Barry is musical acteur in allerlei musicals. Zijn meest bekende rol was waarschijnlijk Zazu in de Lion King, maar hij stond ook in Soldaat van Oranje en nog veel meer. Bekijk een filmpje over zijn rol als Zazu in de Lion King of bekijk Barry op instagram.

Workshop Songwriting (door Tim van Esch)

Tim heeft met zijn band Handsome Poets de afgelopen tien jaar heel veel gespeeld van mini zaaltjes tot Pinkpop. Tijdens de songwriting workshop leer je van Tim hoe je op ideeën komt voor eigen nummers. Je maakt supersnel een aantal opzetjes van songs die je zelf verder kunt uitwerken. Bekijk Tim op instagram.