Musicalfilms van Musical Kids en Musical Class

De afgelopen maanden zijn de leerlingen van de Musical Kids en de Musical Class druk bezig geweest met het repeteren van hun voorstellingen. Week in week uit werd er geoefend om deze voorstellingen uiteindelijk aan een groot publiek te laten zien. Nu dat niet op het podium kan hebben ze hun eigen musicalfilms gemaakt! Deze worden live uitgezonden en zijn na afloop nog terug te kijken.

Lees hieronder meer over hoe en wanneer je de beide musicalfilms kunt zien!

Musicalfilm ‘Live in 3… 2… 1…’ van Musical Class

‘Live in 3… 2… 1…’ is een bijzondere productie omdat de leerlingen van de Musical Class alles zelf hebben bedacht! Onder begeleiding van hun docenten bedachten ze zelf een verhaallijn bomvol muziek, dans en sketches.

Ben jij net zo nieuwsgierig als wij naar het eindresultaat? Kijk dan op zaterdag 10 juli om 20.00 uur mee via de livestream. Klik op onderstaande knop. 

 

 

Musicalfilm ‘Boekenwurm’ van Musical Kids


Sinds februari zijn de jongste musicaltalenten van het Muziekhuis druk bezig met het instuderen van de musical ‘Boekenwurm’, gebaseerd op Roald Dahl’s verhaal ‘Matilda’.

Zaterdag 12 juni hebben we met elkaar de hele musical gefilmd, met alles erop en eraan. Extra bijzonder is dat de leerlingen alle liedjes hebben ingezongen in de 123ZING opnamestudio van Sebastian.

Benieuwd naar het resultaat? De musicalfilm Boekenwurm is uitgezonden op zaterdag 3 juli. Klik op onderstaande knop om de musicalfilm terug te kijken.

30 juni 2021