Muziekhuis en Mirakel Musicaltheater slaan de handen in een!

De afgelopen jaren hebben we binnen het Muziekhuis Oudewater met ons enthousiaste docententeam met veel plezier en toewijding musicallessen gegeven en mooie producties ten tonele mogen brengen! Helaas hebben onze musicaldocenten Kirsten, Jolieke en Merel besloten hiermee te gaan stoppen. Dit betekent dat het Muziekhuis op zoek is gegaan naar een waardige ‘vervanger’. En dat is gelukt!

Vanaf volgend seizoen is Mirakel Musicaltheater terug te vinden in het Muziekhuis. Dennis de Groot gaat met Mirakel namelijk verhuizen van Tjonkie naar het Muziekhuis! We zijn super blij met deze nieuwe aanwinst in het Muziekhuis.
Lees hier het artikel in de IJsselbode

Wil je de musicallessen van Mirakel eens uitproberen?
Doe aanstaande zaterdag 3 juli mee met de gratis proeflessen:
14.00 – 14.45 uur Leeftijd 4 t/m 7 jaar
14.45 – 15.30 uur Leeftijd 8 t/m 11 jaar
15.30 – 16.15 uur Leeftijd 12+

Online uitzending musicalfilms
Ter afsluiting van het huidige musicalseizoen in het Muziekhuis kun je zaterdag 3 juli a.s. nog genieten van de online uitzending van de musicalfilm ‘Boekenwurm’ (Musical Kids 6-9 jaar) en op zaterdag 10 juli van de musicalfilm ‘Live in 1…2…3…’ (Musical Class 10-17 jaar). Met de complimenten voor alle docenten en leerlingen voor het prachtige eindresultaat!

Kom gezellig langs bij de Zomer presentaties deze zaterdag!
Deze zaterdag kun je ook gezellig langskomen op het Muziekhuis plein om te genieten van de ‘Zomer presentaties’ door diverse leerlingen instrument en zang. Tussen 14.00-17.00 uur.

Wie weet tot zaterdag?!

28 juni 2021