Gek op muziek (vanaf groep 5)

In de Cursus ‘Gek op Muziek’ gaan we aan de slag met zoveel mogelijk instrumenten. We zullen daarmee samen liedjes gaan spelen net als een echte band. Ook gaan we proberen samen een eigen liedje te maken! Daarnaast kunnen we door middel van muzikale spellen ook wat dieper ingaan op verschillende muzikale aspecten.

De lessen zijn gericht op samen spelen en ontdekken. Daarom is het ook niet nodig om een eigen instrument te hebben en thuis te oefenen. In het Muziekhuis hebben we de gitaren klaar staan om in de les te gebruiken.

Leerlingen vanaf groep 5 en hoger worden in dezelfde groep geplaatst. Hierdoor zijn er binnen een groep verschillen in leeftijd en muzikale ontwikkeling. De cursus is zo ingericht dat er ruimte is voor dit niveauverschil en de docent zal hierop inspelen door te differentiëren.

Tijdens de cursus gaan we ook optreden voor de ouders! Allereerst de Xmas middag samen met andere leerlingen van het Muziekhuis. Ook aan het einde van het seizoen tijdens het Pleinfestijn zullen we samen met alle leerlingen van het Muziekhuis als afsluiting van het seizoen aan iedereen laten horen wat we geleerd hebben!

Na de cursus Gek op Muziek

Heb je al interesse in privé- of duoles op een instrument? Kijk dan bij de pagina instrumentles. Wil je meer zingen? Kijk dan eens bij het kinderkoor Vocal Kids.


Leeftijd:

Vanaf groep 5

Aantal lessen:

30 lessen

Lesduur:

45 minuten

Dag en tijd:

Woensdag 15.30-16.15 uur.

Lesdata 2023-2024:

Start na de herfstvakantie wo 25 oktober 2023. Later instromen mag.

Optredens:

Za 16 december 2023 Xmas middag
Za 15 juni 2024 Pleinfestijn

Prijs:

€ 225,00

Docent:

Danny van Ruitenburg

23 augustus 2020