Kirsten Vermeij

Docent: Bewegen & Muziek voor peuters & Musical/Theaterdocent
Cursussen: Musical Kids 6-9 jaar 
Musical Class 10-15 jaar
Bewegen & muziek voor peuters 2-4 jaar 

Over Kirsten:

Kirsten wist na de middelbare school precies wat ze wilde worden: allround musical artiest. Daarvoor ging ze naar de Dutch Academie of Performing Arts, waar zij veel leerde over zang, dans en drama. Op de opleiding speelde ze o.a. de rol van Maria in de musical East Side Story (bewerking van West Side Story) en in de musical Into the Woods de rollen van de ondeugende Roodkapje en Assepoesters stiefzuster.

Kirsten liep stage bij producties als Peter Pan de musical (rol van Smee) en bij de musical Nanny Mc Phee waar zij de rol van Evelien vertolkte. Daarnaast was ze onder anderen backing vocal bij het alom bekende Gouden Televizierring Gala en zong ze in Ca Ira Moed, een opera tegen zinloos geweld. Ze studeerde af met haar eigen voorstelling LEEF!!!

Na de studie allround musical artiest wilde Kirsten meer weten over het werk achter de schermen in een theater, dus koos zij ervoor om verder te studeren aan de HKU richting Kunst en Economie.

Momenteel werkt Kirsten bij het Muziekhuis waar zij naast het lesgeven, productieleider is. Daarnaast is zij werkzaam als vocalist bij muziekmethode 123ZING, als medewerker markering en publiciteit bij de Dutch Dont Dance Division in Den Haag en heeft zij haar eigen onderneming; Van alle kanten – Theaterzaken & Educatie.

In de zomervakantie was Kirsten de afgelopen jaren te vinden op Camping de Wije Werelt in Otterlo. Hier werkte ze als leidinggevende van het recreatieteam. Dagelijks speelde zij daar kindertheater en ontwikkelde ze allerlei theatertypetjes en theateractiviteiten.

Samen met Adriana Kuijt is ze het theaterduo Annie & Annie. De twee waren o.a. te zien op het evenement Aan tafel met van Gogh in Otterlo en het Huiskamer van de stad festival in Gouda. Zij verzorgen theaterentertainment op maat, van het presenteren van een programma tot het ontvangen van gasten op een feest. Niets is hen teveel, met een grote dosis humor maken zij van iedere opdracht een feestje.

Opleiding:

Kirsten is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Kunst en Economie richting Theatre and Performing Arts. Daarvoor heeft ze de opleiding Allround musical artiest afgerond aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA).

Top drie tofste ervaringen in muzikale carrière:
  1. Ik heb het Oudewater 750 jaar Stad feestlied gezongen voor Koning Willem Alexander. Dit was een hele bijzondere ervaring.
  2. In maart 2018 speelde ik Maria Magdalena in de rock opera Jezus Christ Super Star, geproduceerd door Monique v.d. Hoogen uit Oudewater. Dit was enorm bijzonder door het verhaal dat ik mocht vertellen in deze rol, maar ook door de mensen waarmee ik dit mocht doen.
  3. In de DAPA-afstudeervoorstelling Into The Woods heb ik Roodkapje gespeeld. Het was bijzonder om met mijn medestudenten zo een ingewikkelde musical te maken. De rol van Roodkapje was mijn favoriet, vooral omdat ze lekker ondeugend en gek is en een net iets te grote mond heeft.
22 mei 2016