Muziek

Wil je graag een instrument leren bespelen of ben je al een gevorderd muzikant? Wij bieden voor iedereen een passende les, op diverse instrumenten, zowel pop als klassiek. Van muziek voor peuters tot het leren samenspelen in een band.

Instrumentles

Bij het Muziekhuis kun je terecht voor privélessen, duolessen én groepslessen op de volgende instrumenten:
Akoestische gitaar, basgitaar, blokfluit, drums, dwarsfluit, elektrische gitaar, klarinet, piano, saxofoon, trombone, trompet en viool. Probeer het zelf, met een proefles van 30 min (de proefles kost € 10,00).

Lees meer over de instrumentlessen

NIEUW: Basisvorming Muziek 2-12 jaar

Om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling hebben wij vanaf seizoen 2020-2021 voor kinderen van 2-12 jaar een nieuw traject Basisvorming Muziek ontwikkeld. Na het volgen van dit traject is het kind optimaal voorbereid op een eventuele keuze voor een instrument.

Dit traject bestaat uit diverse cursussen, die op elkaar aansluiten:

Lees meer over het traject Basisvorming muziek

Componeer je eigen tracks en mix je eigen set

Ben jij benieuwd hoe een echte dj set werkt? Volg dan DJ les van de Oudewaterse DJ’s Theis’n en Tjoeri! Wil je zelf je eigen dancetracks maken en opnemen? Wordt dan een echte music producer met de hulp van docent Maarten.

Coronaproof lessen

We zorgen er uiteraard samen met de docenten voor dat de lessen coronaproof gegeven worden. Dit betekent (net als voor de vakantie) dat we voldoende afstand houden tussen docenten en leerlingen (geen onderlinge afstand voor leerlingen onder 18 jaar), de lokalen ventileren, handen en instrumenten desinfecteren en vooral… bij klachten thuisblijven.

Leerlingavonden en voorstellingen

In het Muziekhuis zijn de leerlingavonden en andere voorstellingen heel belangrijk. Hoe leuk is het om je familie en vrienden te laten meegenieten van wat je hebt geoefend?! Ook dit seizoen doen we ons uiterste best om deze evenementen in aangepaste setting, coronaproof, toch doorgang te kunnen laten vinden.

Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk de agenda

Cursussen Muziek

Workshop DJ (vanaf 9 jaar)
Instrumentles
Ouder & Peuter Muziek 2-4 jaar
Music Producer vanaf 9 jaar
Het Muziekavontuur (groep 1-2)
Het Muziekfeest (groep 3-4)
Slagwerkgroep (v.a. groep 5)
Gek op muziek (vanaf groep 5)
Basisvorming Muziek 2-12 jaar
31 augustus 2020