Ouder & Peuter Muziek 2-4 jaar

In de cursus ‘Ouder & Peuter Muziek’ ontdekken ouder en peuter samen alles wat met muziek te maken heeft. Tijdens speciale thema lessen, leer je leuke liedjes die tijdens allerlei dagelijkse bezigheden gezongen kunnen worden. Ook gaan we samen aan de slag om muziek te maken op verschillende instrumenten en met allerlei materialen.

Deze unieke ervaring voor (groot)ouder en kind is ontzettend leuk en bezorgt veel plezier, daarnaast stimuleert het de ontwikkeling van je peuter op het gebied van taal, spraak en op (senso-) motorische, sociale en emotionele vlakken.

Gedurende dit cursusjaar werkt docente Caroline iedere les aan de hand van een thema dat op dat moment actueel is. Denk hierbij aan thema’s als feestdagen of jaargetijden. Dit zorgt ervoor dat iedere les uniek is. De liedjes krijg je in een leuk mapje mee naar huis en ook kun je toegang krijgen tot de Peuterlessen van www.123zing.nl, zodat jullie thuis de liedjes met muziek kunnen herhalen.

Je kan er dit jaar voor kiezen om losse lessen te volgen of in te schrijven voor de volledige serie van 9 lessen, (deze laatste optie is dan met korting!).
De losse lessen kunt u via het ticketkantoor bestellen. Als jullie alle lessen willen volgen, schrijf je dan via het inschrijfformulier van onze website in!

Directe ‘links’ naar de beide inschrijfmogelijkheden vind je hier in de kolom aan de rechterkant.


Leeftijd:

2-4 jaar

Aantal lessen:

9 losse lessen (lesduur: 45 min)

Dag en tijd:

Zaterdag 9.00-9.45 uur

Data:

10 okt (thema herfst)
14 nov (thema sinterklaas) GEANNULEERD
12 december (thema kerst)
16 jan (thema winter)
13 febr (thema carnaval)
20 maart (thema lente)
17 april (thema feest)
29 mei (thema natuur)
19 juni (thema zomer)

Prijs:

€12 per losse les.
Te koop via ticketkantoor.
€90 voor de gehele serie van 9 lessen.
Schrijf je in via het Inschrijfformulier

Docent:

Caroline van den Akker

20 mei 2016