Patrick de Heus

Docent: Trombone, trompet en dirigent
Cursussen: Instrument lessen
Spelenderwijsorkest

Over Patrick:

Patrick zijn hart ligt bij de blaasinstrumenten en het dirigentschap. Vanaf het jaar 2000 heeft hij verschillende orkesten gedirigeerd, waaronder het jeugdorkest van muziekvereniging Crescendo uit Krimpen aan de Lek, het jeugdorkest van brassband Schoonhoven, het Maasdijkse Harmonie EMM en fanfare Wilhelmina uit Zwammerdam. Sinds 2007 dirigeert hij het Goudse Stedelijke Harmonie Caecilia. Patrick is in 2016 begonnen als muzikaal en artistiek projectleider. Zo coacht en begeleidt hij mensen met hun talentontwikkeling, zet hij zich in om de muziekeducatie in het basisonderwijs te stimuleren en coacht hij de docenten.

Opleiding:

Havo voor Muziek en Dans Rotterdam, Trombone en HaFa directie aan de Hogeschool voor de Kunsten faculteit Muziek.

Top drie tofste ervaringen in muzikale carrière:
  1. De concertreis met de Goudse harmonie orkesten De Pionier en Stedelijk Harmonie Caecilia naar het Noorweegse Kongsberg.
  2. Het concert dat ik gedirigeerd heb van jeugdorkest Crescendo uit Krimpen aan de Lek in het Concertgebouw De Doelen in Rotterdam.
  3. De eerste prijs die ik samen met het jeugdorkest Crescendo Krimpen aan de Lek heb gewonnen tijdens het jeugdfestival Tavenu in Schoonhoven.
Website:

https://www.youtube.com/watch?v=CY-ut7wpeVs&list=PL_4j0f2bZSU-qmCA_1Khvuot6Rzq-1__4

YouTube-kanaal van Stedelijke Harmonie Caecilia

22 mei 2016