Sebastian van Zuijlen

Docent: Dirigent Popkoor 21+ en muziekcoach
Cursussen: Popkoor 21+
Bandcoaching
Spelenderwijsorkest

Over Sebastian:

Sebastian is samen met zijn vrouw Loes initiatiefnemer en oprichter van Muziekhuis Oudewater.

Daarnaast is hij oprichter en artistiek leider van 123ZING, een muziekmethode voor het basisonderwijs. Hij ontwikkelt daar vanuit zijn eigen productiestudio als (mede-)componist en producer liedjes en het digitale lesmateriaal. Daarnaast is hij bij 123ZING als trainer actief om leerkrachten in het basisonderwijs te begeleiden bij de implementatie van de 123ZING methode.

Sinds 2006 arrangeert en produceert hij meerstemmige popkoorarrangementen die via zijn website pop4vocals.nl verspreid worden onder koren over de hele wereld!

Naast al deze werkzaamheden is hij ook zangcoach, trainer, dirigent, gitarist én pianist. Daarnaast is hij al 25 jaar toegewijd dirigent/arrangeur van het Lopikse popkoor L!VE. In het verleden werkte Sebastian als docent muziektheorie aan de Codarts Popacademy en gaf hij aan kinderen van 7 – 12 jaar musical zangles aan de theaterschool Spijkenisse.

Ook het zelf spelen blijft een belangrijk onderdeel van zijn leven. Met bands als Hasjee Royaal, de Guus Meeuwis band en de Hermes House Band International deed hij optredens in binnen- en buitenland.

Opleiding:

Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts)

Top drie tofste ervaringen in muzikale carrière:
  1. Het optreden met Hasjee Royaal samen met Guus Meeuwis in de Holland Heineken House in Salt Lake City, Amerika.
  2. Optreden met de Hermes House band International tijdens Oudejaarsavond in Berlijn. Er waren meer dan 500.000 toeschouwers.
  3. Met de Big Band van de Havo voor Muziek en Dans heb ik opgetreden in het Japanse Osaka.
Websites:

www.123zing.nl
www.pop4vocals.nl

22 mei 2016