Zang

Ben jij dol op zingen en lijkt het je leuk om er meer mee te doen? Wij bieden zanglessen voor alle leeftijden. Zing je liever in een groepje of een koor? Bekijk de verschillende cursussen. Bij het Muziekhuis kun je lekker zingen op je eigen niveau met zangdocente Jolieke Sorber.

Zangles

Wil je meer uit jezelf halen op het gebied van zang en zoek je daarbij persoonlijke coaching? Zangcoach Jolieke Sorber staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan en leert je alles over het gebruik van je stem. Probeer het zelf, met een proefles van 30 min (de proefles kost € 10,00).

Lees meer over de zanglessen

Kinderkoor Vocal Kids

Ken jij de Vocal Kids al? Dit pop-up kinderkoor is te zien en te horen op allerlei Oudewaterse evenementen. Dit jaar zijn er misschien minder evenementen, maar we zullen een podium vinden! Om te beginnen zingen we tijdens de Xmas middag op woensdag 9 december. Ben je 6 jaar of ouder doe je mee?

Lees meer over kinderkoor Vocal Kids

Ontwikkel je stem in de Vocal Class

Tijdens de cursus Vocal Class 11-17 jaar of de cursus Vocal Class Volwassenen werk je in groepsverband samen met zangdocent Jolieke aan gezond stemgebruik en zangtechniek.

Vocal Workshop 8 nov en 14 mrt

Dit seizoen geeft Jolieke twee keer een losse Vocal Workshop. Zing je in een koor, in een band of hou je gewoon van zingen en zou je meer tips willen krijgen over jouw stemgebruik? In deze workshopmiddag staat zangtechniek centraal. Zo leer je wat je stem allemaal kan en krijg je tips over hoe je zonder blokkades vrij kunt zingen.

Lees meer over de Vocal Workshops

Coronaproof lessen

We zorgen er uiteraard samen met de docenten voor dat de lessen coronaproof gegeven worden. Dit betekent (net als voor de vakantie) dat we voldoende afstand houden tussen docenten en leerlingen (geen onderlinge afstand voor leerlingen onder 18 jaar), de lokalen ventileren, handen en instrumenten desinfecteren en vooral… bij klachten thuisblijven.

Leerlingavonden en voorstellingen

In het Muziekhuis zijn de leerlingavonden en andere voorstellingen heel belangrijk. Hoe leuk is het om je familie en vrienden te laten meegenieten van wat je hebt geoefend?! Ook dit seizoen doen we ons uiterste best om deze evenementen in aangepaste setting, coronaproof, toch doorgang te kunnen laten vinden.

Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor actuele informatie.

Bekijk de agenda

Cursussen Zang

Irene Hartkamp
Kinderkoor Vocal Kids vanaf 6 jaar
Popkoor Oudewater
Zangles
Vocal Class Volwassenen
Vocal Workshops
31 augustus 2020