Steun Stichting Muziekhuis Oudewater

Als stichting vinden wij het belangrijk dat iedereen op een laagdrempelige en betaalbare manier in aanraking kan komen met muziek, zang, theater en dans. Om dit mogelijk te maken hebben wij jouw steun hard nodig. Uiteraard krijg je hier iets voor terug, zoals een optreden van Boots & Belly, een leuke locatie voor je bedrijfsfeest of een workshop. Maar.. je helpt ons ook door vriend te worden van Muziekhuis Oudewater. Dit kan al vanaf €15,00 per jaar!

Zie hieronder de mogelijkheden.

Muzikale familieborrel, bedrijfsfeest of workshop?

Ben je op zoek naar een originele muzikale invulling en/of locatie voor je bedrijfsfeest, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of andere feestelijke gelegenheid? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Een optreden van Boots & Belly

Boots & Belly is de swingende countryband van Muziekhuis Oudewater. Zij zingen driestemmig klassieke country hits als ‘Country Roads’ en ‘Thank God I’m a Country Boy’, maar ook moderne hits als ‘Stitches’ en ‘Ho Hey’.

De opbrengst van ieder Boots & Belly optreden gaat naar Stichting Muziekhuis Oudewater. Heb je een privéfeest, bedrijfsborrel of een andere feestelijke gelegenheid? Met een optreden van Boots & Bely maak je het feest pas écht compleet.

Word vriend van stichting Muziekhuis Oudewater

Word vriend en doneer al vanaf €15,00 per jaar en steun Stichting Muziekhuis Oudewater! Tegenover iedere donatie staat een leuk bedankje, zoals gratis entree voor diverse evenementen en nog veel meer bijzondere tegenprestaties.

Meer informatie:
info@muziekhuisoudewater.nl
telefoonnummer: 0348-727045