Update omtrent coronavirus (15 mrt)

Bijgaand een update d.d. 15 maart voor wat betreft onze activiteiten:

Alle groepslessen zijn helaas geannuleerd (vooralsnog tot 6 april).
Dit geldt voor de Musical Kids, Musical Class, de Ouder & Peuter muziekles en de Popkoor Oudewater repetities.

De individuele en duo- lessen kunnen vooralsnog in overeenstemming met de RIVM richtlijnen doorgaan. Aangezien de groepslessen niet doorgaan zullen er maar weinig leerlingen tegelijkertijd door het Muziekhuis lopen. 

Als de docent symptomen vertoont als niezen, snotteren, keelpijn en of koorts dan kan de les niet doorgaan uiteraard en zal er aan het einde van het seizoen zoveel mogelijk een inhaalles gepland worden.

Als de leerling deze verschijnselen vertoont dan vragen we je om de docent of het Muziekhuis hierover te informeren en niet naar de les te komen. 

Deze situatie geldt vooralsnog tot 6 april of tot wanneer de overheid met gewijzigde of aanvullende maatregelen komt.

In het Muziekhuis besteden wij extra zorg aan het reinigen van belangrijke plekken als deurklinken en instrumenten. Bij de instrumentlessen zullen de docenten de leerlingen vragen om zoveel mogelijk zelf het instrument te hanteren, ook voor wat betreft stemmen.

Voor wat betreft de overige evenementen:
De Muziekhuis LIVE avond ’50s, 60s, 70s’ van zaterdag 4 april is geannuleerd. Wij zoeken samen met liveband de Wanderers en DJ Duo Soul Caravan naar een nieuwe datum en zullen hierover online communiceren.

Heb je vragen, dan horen wij die graag. Op het moment dat de richtlijnen veranderen, dan zullen wij onze aanpak daarop aanpassen. In dat geval zullen we via onze website en overige kanalen berichten.

Muzikale groet,
namens team Muziekhuis,
Sebastian en Loes

0348-727045
info@muziekhuisoudewater.nl

13 maart 2020