We zijn weer open!

Gelukkig mocht het Muziekhuis vanaf maandag 17 januari weer volledig open! De opluchting was groot in onze docenten app tijdens die persconferentie van vrijdag 14 januari j.l.. Amateurkunst behoorde ineens zowaar tot de essentiële zaken die open mochten en dat terwijl de cultuursector nog even dicht moest blijven. Gelukkig is dat inmiddels ook recht gezet.

Dat ene weekje dat we na de kerstvakantie nog online moesten lesgeven was gelukkig voorlopig weer even de laatste. Laten we daarvoor duimen! Complimenten voor iedereen dat het schakelen naar een rooster hier in het Muziekhuis weer zo snel gelukt is. Af en toe met hier en daar nog een lege plek vanwege de vele quarantaines of om die reden toch nog even een online les. Gelukkig zijn er meerdere opties, ook al blijft een les waarbij je elkaar echt kan zien het leukst!

Ook heel fijn dat alle danslessen (kinderen op wo én volwassenen op ma) van Studio Max Dance en de musicallessen van Mirakel Musicaltheater (op vr) ook weer konden doorgaan! We hopen dat we ook snel weer met het popkoor kunnen starten, maar dat is met zoveel mensen tot nu toe nog te spannend.

Op dit moment zijn we druk bezig de Agenda voor evenementen in het Muziekhuis weer opnieuw vorm te geven. In februari zijn er nog geen evenementen in het Muziekhuis maar… je kunt wel genieten van 2 nieuwe livestream afleveringen van Secret Voices Oudewater op za 12 en 19 februari. Samen met de Vrienden van Oudewater zijn wij volop in de weer om hier weer een fantastisch online spektakel van te maken. Mis het niet!

Laten we duimen dat we de rest van het seizoen door kunnen met alle activiteiten.

Veel muziekplezier de komende weken!

28 januari 2022