DJ Cursus

Droom je ervan om de dansvloer te laten ontploffen met jouw eigen unieke beats? Stap in de wereld van DJ’en en ontdek alles over mixen en het maken van je eigen beats in onze te gekke DJ-cursus!

Tijdens de cursus leer je over elektronische muziek en hoe een echte DJ set werkt. De cursus is niet alleen leuk om DJ kennis op te doen, maar je ontwikkelt ook vaardigheden zoals; samenwerken, concentreren en omgaan met publiek.

De cursus wordt gegeven door Thijs Harreveld (DJ Theis’n uit Oudewater). Hij is al bijna 20 jaar actief als DJ en producer. Door de jaren heen heeft hij op verschillende locaties mogen draaien met o.a. Hardwell en DJ Jean.. Ook heeft Thijs als producer al een aantal mooie releases uit mogen brengen, waaronder een officiële remix voor Jennifer Lopez en Andrea Bocelli.

Thijs geeft al een aantal jaar met veel plezier DJ-les aan de kinderen in het Muziekhuis waar hij graag zijn ervaring overbrengt. Lokaal 1 van het Muziekhuis wordt tijdens de cursus omgetoverd tot DJ stand met meerdere draaitafels. Zo kunnen kinderen samenwerken achter een draaitafel of een eigen beat maken. 

Ben jij dol op muziek en wil je de wereld laten dansen? Schrijf je in voor de DJ cursus. Na de cursus weet je hoe je een feestje moet bouwen.

Leeftijd:

Vanaf 9 jaar

Aantal lessen:

5 x 1 uur

Dag en tijd:

Donderdag 18.30-19.30 uur

Lesdata:

10, 17 24 oktober, 7, 14 november

Prijs

€82,00

Aankomende
evenementen

Bekijk welke evenementen en voorstellingen je in het Muziekhuis kunt bezoeken. 

Salsa Fiesta
25 mei 2024
Voetjes van de vloer op de salsaklanken van DJ Carlos Holland! Of je nu een doorgewinterde danser bent, net de eerste salsa passen hebt geleerd of gewoon wilt genieten van de muziek.
Pleinfestijn
22 juni 2024
We sluiten het seizoen spetterend af met presentaties door leerlingen van allerlei instrumenten en allerlei leeftijden!
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Ochtend
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Middag
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Sinterklaasvoorstelling ‘Oh, Kom Er Eens Kijken’
17 november 2024
Op humoristische en vrolijke wijze wordt er verteld en gezongen over de Sint; zijn kleding, een geheim verhaal over de Schimmel, zijn secretaresse, je schoen zetten en meer grappige anekdotes. En moeten wij geen cadeau inpakken voor de Sint? Híj is tenslotte jarig!!
Kerstvoorstelling ‘Een Kist Vol Winterliedjes’
22 december 2024
Ze zingen liedjes over sneeuwballen, mooie lichtjes en bevroren tenen. Ook maken ze muziek met kerstbelletjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt?