Vocal Class Volwassenen

Stap in de spotlight en ontdek de kracht van je eigen stem met onze Vocal Class voor volwassenen!
Ben je klaar om jouw stem te ontwikkelen in een gezellige groep? Meld je dan nu aan voor deze leerzame, inspirerende én praktische cursus op maat!

In onze Vocal Class draait alles om het gezond gebruiken van je stem. Samen duiken we in de wereld van stemtechniek, samenzang en interpretatie. Verwacht geen saaie lessen, maar juist een mix van te gekke nummers en leuke oefeningen die jouw stem laten stralen!

Het mooie? We bieden niet alleen een cursus, maar een ruimte waar jouw persoonlijke vragen en uitdagingen centraal staan. Laat je stem horen en ontdek hoe jij jezelf vocaal kunt laten schitteren. Sluit je aan bij onze Vocal Class en laat je stem spreken!

Leeftijd:

Volwassenen

Aantal lessen:

18 lessen van 1 uur

Dag en tijd:

Maandag om de week 20.00-21.00 uur

Lesdata:

4, 18 sep, 2, 23 okt, 6, 20 nov, 4, 18 dec, 15, 29 jan 12 feb, 4, 18 mrt, 8, 22 apr, 27 mei, 10, 24 juni

Optredens:

Za 16 dec 2023 Xmas Voorspeelavond
Za 22 juni 2024 Pleinfestijn

Prijs

€254,00 (vanaf 15 jan €141,00)

Aankomende
evenementen

Bekijk welke evenementen en voorstellingen je in het Muziekhuis kunt bezoeken. 

Salsa Fiesta
25 mei 2024
Voetjes van de vloer op de salsaklanken van DJ Carlos Holland! Of je nu een doorgewinterde danser bent, net de eerste salsa passen hebt geleerd of gewoon wilt genieten van de muziek.
Pleinfestijn
22 juni 2024
We sluiten het seizoen spetterend af met presentaties door leerlingen van allerlei instrumenten en allerlei leeftijden!
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Ochtend
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Middag
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Sinterklaasvoorstelling ‘Oh, Kom Er Eens Kijken’
17 november 2024
Op humoristische en vrolijke wijze wordt er verteld en gezongen over de Sint; zijn kleding, een geheim verhaal over de Schimmel, zijn secretaresse, je schoen zetten en meer grappige anekdotes. En moeten wij geen cadeau inpakken voor de Sint? Híj is tenslotte jarig!!
Kerstvoorstelling ‘Een Kist Vol Winterliedjes’
22 december 2024
Ze zingen liedjes over sneeuwballen, mooie lichtjes en bevroren tenen. Ook maken ze muziek met kerstbelletjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt?