Popkoor Oudewater

Ontdek het plezier van samen zingen en hoe dit popkoor de hitlijsten van vroeger én nu rockt!
Bij Popkoor Oudewater draait alles om het genieten van samen zingen. Dit vijftigkoppige koor laat tijdloze hits van vroeger samensmelten met hedendaagse popparels! Onder de aanstekelijke leiding van dirigent Sebastian van Zuijlen draait het hier om gezelligheid en het delen van onze passie voor popmuziek.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs om een repetitie bij te wonen en te ontdekken of het Popkoor jouw ding is. Laat van je horen en neem contact met ons op.

Instromen bij ons Popkoor kan in september, maar als er plaats is, ben je ook na ons kerstoptreden van harte welkom om in januari mee te zingen!

Leeftijd:

Volwassenen

Aantal lessen:

21 repetities

Dag en tijd:

Woensdag om de week van 20.00 – 21.30 uur

Lesdata:

6 en 20 sep, 4 en 18 okt, 1, 15, 29 nov, 6 dec, 17, 31 jan 7, 21 feb, 6, 20 mt, 3, 17 apr, 1, 15, 29 mei, 5, 19 juni

Optredens:

Vr 15 dec 2023 Xmas optreden tijdens Wandel3daagse

Prijs

€189,-

Aankomende
evenementen

Bekijk welke evenementen en voorstellingen je in het Muziekhuis kunt bezoeken. 

Salsa Fiesta
25 mei 2024
Pleinfestijn
22 juni 2024
We sluiten het seizoen spetterend af met presentaties door leerlingen van allerlei instrumenten en allerlei leeftijden!
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Ochtend
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Middag
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Sinterklaasvoorstelling ‘Oh, Kom Er Eens Kijken’
17 november 2024
Op humoristische en vrolijke wijze wordt er verteld en gezongen over de Sint; zijn kleding, een geheim verhaal over de Schimmel, zijn secretaresse, je schoen zetten en meer grappige anekdotes. En moeten wij geen cadeau inpakken voor de Sint? Híj is tenslotte jarig!!
Kerstvoorstelling ‘Een Kist Vol Winterliedjes’
22 december 2024
Ze zingen liedjes over sneeuwballen, mooie lichtjes en bevroren tenen. Ook maken ze muziek met kerstbelletjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt?