Kinderkoor Vocal Kids

Laat jouw ster stralen op het podium! De stemmen van de Vocal Kids hebben al vele harten in Oudewater weten te betoveren.
Dit bruisende pop-up kinderkoor brengt de magie van muziek tot leven op verschillende Oudewaterse evenementen. Van betoverende optredens tijdens Kerst tot koninklijke serenades op Koningsdag, de Vocal Kids laten overal waar ze zingen een stralende indruk achter.

Het kinderkoor zingt niet het hele jaar door, maar bereidt zich gericht voor op elk optreden. Tijdens deze repetities ontdek je niet alleen de geheimen van een prachtige zangtechniek, maar leer je ook om als een hecht team samen te werken, te luisteren naar elkaar én naar de dirigent. Het is een kans om te groeien, te stralen en podiumvaardigheden te ontwikkelen.

KinderKerstKoor

Tijdens de gezellige Xmas voorspeelavond in de grote zaal van het Muziekhuis boekt het KinderKerstKoor elk jaar groot succes met hun optreden als engelenkoor. Dit jaar treden ze ook nog eens op langs de route van de Kerst Wandel3daagse in Oudewater. Wil je daar ook bij zijn? Schrijf je in!

Koningsdag Kinderkoor

De Vocal Kids openen de jaarlijkse Koningsdag met een spetterend optreden tijdens de aubade op de Markt. We zingen voor de Burgemeester en alle inwoners van Oudewater! Wil je ook meedoen? Geef je dan op voor dit unieke koor!

Vocal Kids Pleinfestijn

Tijdens het Pleinfestijn maken de Vocal Kids er een eigen show van. Afgelopen jaar vormden zij de publiekslieveling met hun interactieve vertolking van de liedjes ‘Flamingo’ en ‘Banaan’ (een bekend 123ZING liedje, wellicht weleens gehoord tijdens de Avond4daagse?). Wil je ook meedoen en zelf mee verzinnen hoe het optreden van dit jaar eruit gaat zien? Doe gezellig alvast mee met het KinderKerstKoor en het Koningsdag Kinderkoor dan wordt dit laatste project dubbel feest met elkaar!

TIP: Haal- en brengservice

De BSO’s Jip en Janneke en de Yellow Bellies in Oudewater hebben een haal- en brengservice van en naar het Muziekhuis!

Leeftijd:

Vanaf 6 jaar

Aantal lessen:

3 series van 4 á 5 lessen van 45 minuten

Dag en tijd:

Dinsdag 15.45 – 16.30 uur

Lesdata:

KinderKerstKoor:
21, 28 nov, 5, 12 dec 2023
Koningsdag Kinderkoor:
2, 9, 16, 23 apr 2024
Vocal Kids Pleinfestijn:
21, 28 mei, 4, 11 jun 2024

Optredens:

Za 16 december 2023 Xmas Voorspeelavond
Za 27 april 2024 Koningsdag Aubade

Prijs

€20,00 per serie

Docent

Sebastian van Zuijlen

Aankomende
evenementen

Bekijk welke evenementen en voorstellingen je in het Muziekhuis kunt bezoeken. 

Salsa Fiesta
25 mei 2024
Pleinfestijn
22 juni 2024
We sluiten het seizoen spetterend af met presentaties door leerlingen van allerlei instrumenten en allerlei leeftijden!
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Ochtend
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Familievoorstelling ‘Roodkapje’ – Middag
29 september 2024
Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf.
Sinterklaasvoorstelling ‘Oh, Kom Er Eens Kijken’
17 november 2024
Op humoristische en vrolijke wijze wordt er verteld en gezongen over de Sint; zijn kleding, een geheim verhaal over de Schimmel, zijn secretaresse, je schoen zetten en meer grappige anekdotes. En moeten wij geen cadeau inpakken voor de Sint? Híj is tenslotte jarig!!
Kerstvoorstelling ‘Een Kist Vol Winterliedjes’
22 december 2024
Ze zingen liedjes over sneeuwballen, mooie lichtjes en bevroren tenen. Ook maken ze muziek met kerstbelletjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt?