Familievoorstelling HoeHaa! in Muziekhuis Oudewater

HoeHaa! Handen omhoog, wij zijn woeste rovers…of toch niet?
In de nieuwste theatervoorstelling van Jeroen Schipper laat hij kinderen en ouders genieten van de grappigste, spannende en swingende liedjes. En het goede nieuws is, deze nieuwe theatervoorstelling komt Jeroen op 10 februari a.s. spelen in Muziekhuis Oudewater!
Wie eerder een concert van Jeroen Schipper heeft meegemaakt weet dat stilzitten geen optie is. Klappen, stampen, lachen en dromen, elk lied biedt de gelegenheid tot meedoen. Maar stilletjes genieten mag natuurlijk ook!

Over ‘Jeroen Schipper’
Jeroen Schipper is een muzikant die eerst van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vervolgens van zijn beroep zijn passie. En nu van zijn passie theatershows.

De liedjes van Jeroen kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie.
Kinderen uit Oudewater zullen de liedjes van Jeroen kennen van de Muziekmethode 123ZING, waar alle Oudewaterse Basisscholen mee werken. Zo schreef hij onder andere de liedjes ‘Opa & Oma’, ‘Kom Erbij’, ‘Dokter DJ’, ‘Monster Kids’ en nog veel meer. De kinderen uit Oudewater zingen dus op school al regelmatig mee met Jeroen zijn hits. Daarom vond het Muziekhuis het tijd om Jeroen naar Oudewater te halen.

Reserveer hier je kaarten

Bekijk ook:
Nieuws | Evenementen
‘Enkeltje Hollandija’ een groot succes
Afgelopen 5 mei speelde Nick Teunissen de voorstelling ‘Enkeltje Hollandija’ in het Muziekhuis...
6 mei 2024
Nieuws | Muziekhuis
Koningsdag in Oudewater
Het is bijna zo ver! De straten van Oudewater kleuren weer oranje op...
18 april 2024