Inschrijfformulier

Nieuwe leerling?

Wil je inschrijven voor een cursus muziek, zang, theater of dans van het Muziekhuis Oudewater? Gebruik hiervoor het inschrijfformulier seizoen 2020-2021.
Bekijk ook de inschrijvingsvoorwaarden.

Ben je al leerling?

Ben je al leerling bij het Muziekhuis en wil je inschrijven voor extra of nieuwe lessen? Vul dan ook het inschrijfformulier in en kies voor de optie ‘gegevens zijn al bekend bij het Muziekhuis’.

Voor dansles kijk bij Studio Max Dance.

Inschrijvingsvoorwaarden

Bekijk de pagina ‘Inschrijvingsvoorwaarden’ voor meer informatie over

  • inschrijven
  • tussentijdse inschrijving
  • annulering en uitschrijving
  • betaalwijze
  • bijdrage in cursusgeld via declaratieregeling gemeente Oudewater
  • ziekte of afwezigheid van docent en leerling

Jeugdcultuurfonds

Het Jeugdcultuurfonds wil dat ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is lessen op kunst en cultuurgebied kunnen volgen. De stichting maakt het mogelijk dat kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen toch kunnen mee doen. Er kan een aanvraag gedaan worden voor een bijdrage waarbij de richtlijn €450,- per kind, per cursusjaar is. Ook de cursussen en lessen van Muziekhuis Oudewater kunnen gefinancierd worden door een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds.
Saskia Wulterkens van Cultuurhuis Oudewater is intermediair voor het jeugdcultuurfonds. Dus ben of ken jij iemand die een beroep zou willen doen op een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds, neem dan contact op met Saskia via cultuurhuis@oudewater.nl of kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl 

 

Proefles

Voor de instrumentale- en zanglessen is het mogelijk om een proefles te volgen.

Duur: 30 minuten
Kosten: €10,00

Na ontvangst van de aanvraag neemt de docent zo snel mogelijk contact met je op.